LIFESTYLE

Zoë Kravitz στον πατέρα της Lenny Kravitz: “Οι διχτυωτές μπλούζες είναι η μακροβιότερη σχέση σου”

Η Zoe και ο Lenny Kravitz μοιράστηκαν μια ξεχωριστή στιγμή στην τελετή του στο Walk of Fame. Η Ζωή συνόδευε τον πατέρα της καθώς του παρουσιαζόταν το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, με τους δυο τους να αφιερώνουν λίγο χρόνο για να αγκαλιάσουν και να χαμογελάσουν ο ένας στον άλλον προτού δώσει μια ομιλία.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, η Kravitz ανέβηκε στο βάθρο για να δώσει μια πρόποση για τα επιτεύγματα του πατέρα της. «Σύμφωνα με τον μπαμπά μου, αν δεν εκθέτει τις θηλές σου, δεν είναι πουκάμισο. Και σίγουρα, συνήθιζα να ντρέπομαι όταν με έπαιρνες από το σχολείο ως παιδί, αλλά πρέπει να πω, σε αυτό το σημείο, το σέβομαι», είπε χαϊδευτικά η ηθοποιός του Big Little Lies.

«Πραγματικά το καταφέρνεις. Η σχέση σας με ένα διχτυωτό πουκάμισο είναι ίσως η πιο μακριά σας και λειτουργεί. Εσείς οι δύο κάνετε ο ένας τον άλλον καλύτερο, και αν δεν είναι χαλασμένο, μην το φτιάξετε. Είναι όμορφο πράγμα.” (Για την ιστορία, ο Kravitz φόρεσε ένα σατέν πουκάμισο με γιακά για το γεγονός που αψηφούσε την καριέρα.

https://www.instagram.com/reel/C4bO_EqvGOx/?utm_source=ig_web_copy_link

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk