ΕΛΛΑΔΑ

Tourism Awards: Χρυσό Βραβείο για την πρώτη Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας στην Καλαμπάκα


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα στην Ελλάδα, καθώς απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στα Tourism Awards. Το μουσείο τιμήθηκε για την επιτυχημένη διοργάνωση της 1ης Πανελλήνιας Γιορτής Τρούφας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου του 2023.


Τα Tourism Awards αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό απονομής τουριστικών βραβείων στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες επιχειρήσεις του τουρισμού από όλη τη χώρα συμμετέχουν σε αυτήν την αναγνώριση της αριστείας. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έχει τιμηθεί πολλές φορές από τον θεσμό αυτό για τις εξαιρετικές δραστηριότητές του και την προώθηση του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.


Η 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της καθιέρωσης της Καλαμπάκας ως “Πόλη της Τρούφας”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου του 2023 και απέσπασε το ενδιαφέρον τόσο των ντόπιων κατοίκων όσο και των επισκεπτών. Φέτος, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου και θα συνεχίσει να έχει την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων, τον οποίο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών ευχαριστεί θερμά για τη στήριξή του.

Ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια ενός εκ των κορυφαίων σεφ στην Ελλάδα του Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος συμμετείχε στην εξαιρετική γιορτή. Ήδη στα Μετέωρα οι υπεύθυνοι του Μουσείου προετοιμάζονται για τη φετινή γιορτή η οποία θα γίνει τον Οκτώβριο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk