ΚΟΣΜΟΣ

Social Media: “Η μαμά και ο μπαμπάς είναι λευκοί και το μωρό μαύρο” – Μια χαρμόσυνη είδηση δηλητηριάστηκε από τα σχόλια

Η Rachel, η ταμίας στο Celina 52 Truck Stop στη Celina του Tennessee, πρόσφατα έφερε στον κόσμο τον γιο της, Cash Jamal Buckman, στις 17 Φεβρουαρίου. Ο εργοδότης της δεν δίστασε να τη συγχαρεί δημοσίως στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, ποστάροντας μια γλυκιά φωτογραφία της Rachel, του Cash και του αρραβωνιαστικού της, Paul Buckman.

Όμως, η ευτυχία του ζευγαριού δεν κράτησε πολύ, καθώς η εικόνα αυτή δηλητηριάστηκε από την αντίδραση του κοινού. Πολλοί άνθρωποι «σοκαρίστηκαν» από το γεγονός ότι ο Paul δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του Cash, αφού οι δύο τους είναι πολύ λευκοί και το μωρό φαίνεται να έχει μαύρο δέρμα.

Αυτά τα σχόλια και οι υπονοούμενες αμφιβολίες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι. Οι Rachel και Paul αντιμετωπίζουν την κατάσταση με ψυχραιμία και αγάπη για το παιδί τους, αλλά οι ανεδαφικές και αδικαιολόγητες κρίσεις του κοινού τους πλήγωσαν βαθιά.

Κάποιος έγραψε: «Λυπάμαι για τον Paul, το να τον εξαπατούν με αυτόν τον τρόπο αγγίζει ένα εντελώς νέο επίπεδο ανατριχίλας. Ελπίζω να βάλει μυαλό».

Το ίδιο άτομο ανησυχούσε για ένα πιθανό λάθος στο νοσοκομείο. «Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα τεστ DNA- κι αν κατά λάθος μπέρδεψαν τα παιδιά στο παιδικό δωμάτιο;» διερωτήθηκε.

Κάποιοι άλλοι έκαναν φτηνή πλάκα: «Συγχαρητήρια! Είμαι σίγουρος ότι μοιάζει ακριβώς με τον μπαμπά του. Πού είναι;» έγραψε κάποιος άλλος.

Ο εργοδότης της Rachel δε θέλησε να συμμετέχει στις κατηγορίες -τροποποίησε την ανάρτησή του και έγραψε: «Ναι, ο Paul είναι ο πατέρας. Η Rachel έχει αφροαμερικανικό DNA μέσα της, το οποίο μπορεί να παραλείψει γενιές και να εμφανιστεί πολλές δεκαετίες μετά, με τη γέννηση ενός μωρού με σκούρο δέρμα. Το μωρό επίσης έχει ίκτερο οπότε σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk