LIFESTYLE

Modern Cinderella: Χωρίσαμε με τον Ricta 6 μήνες αφού γέννησα, πιστεύω ότι θα τα ξαναβρούμε

Η Modern Cinderella μιλά για τη μητρότητα και τον χωρισμό της στο 2night show

Η δημοφιλής youtuber, Modern Cinderella, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η 23χρονη μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της ως μητέρα σε νεαρή ηλικία, αλλά και για την πολύ συζητημένη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, γνωστό ως Ricta, ο οποίος είναι και ο πατέρας του παιδιού της.

Ο χωρισμός με τον Ricta

Μία από τις πρώτες πτυχές που αναφέρθηκε η Modern Cinderella ήταν ο χωρισμός της με τον Ricta, που συνέβη έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους. Η youtuber μοιράστηκε τα συναισθήματά της και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παρά τον χωρισμό, ωστόσο, η Modern Cinderella επισήμανε ότι προσπαθεί να διατηρήσει μια φιλική σχέση με τον πατέρα του παιδιού της για το καλό του μικρού.

Η μητρότητα σε νεαρή ηλικία

Η Modern Cinderella μίλησε επίσης για την εμπειρία της ως μητέρα σε τόσο νεαρή ηλικία. Αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε και την ανάγκη να είναι ώριμη και υπεύθυνη για το παιδί της. Παρά τις δυσκολίες, η Modern Cinderella εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για τη μητρότητα και την αγάπη που λαμβάνει από το παιδί της. Η συνέντευξη της Modern Cinderella στο “2night show” έδωσε στο κοινό μια ευκαιρία να μάθει περισσότερα για την προσωπική της ζωή και να δει την ανθρώπινη πλευρά πίσω από τη δημοφιλή youtuber.

«Είχαμε χωρίσει στους 6 μήνες αφού γέννησα. Δε θέλαμε να υπάρχουν εντάσεις, να τσακωνόμαστε μπροστά στο παιδί. Είναι πιο σημαντικό να είμαστε καλά χωριστά και για αυτό είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε. Επειδή έχω για πρότυπο τη μαμά μου, που με μεγάλωσε μόνη της και είδα πως είναι να είναι στη δουλειά συνέχεια, να προσπαθεί να σου παρέχει τα πάντα, να είναι δίπλα σου και να σου δίνει την καλύτερη ανατροφή, δεν με φόβισε. Η μαμά μου πήρε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο με εμένα αγκαλιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ πάλεψε η μαμά μου και είχα πει ότι εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου», είπε η youtuber

https://youtu.be/UeHMd45IQsg?si=WSoMgACCCXVOr_KR

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk