LIFESTYLE

Mandisa: Έρευνα για τον θάνατο της 47χρονης σταρ του American Idol και βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας

ΗΠΑ: Έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για τον θάνατο την Παρασκευή της τραγουδίστρια και πρωταγωνίστριας του «American Idol» Μαντίσα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή του Νάσβιλ μια μέρα νωρίτερα.

 Η Mandisa, γεννημένη στο Citrus Heights της Καλιφόρνια ήταν 47 ετών.

Ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, το The Media Collective, εξέδωσε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας τον θάνατό της το πρωί της Παρασκευής.«Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε την αιτία του θανάτου ή άλλες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ζητάμε τις προσευχές σας για την οικογένειά της και τον στενό φιλικό της κύκλο σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή».

Αφού μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, ο Hundley φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Fisk στο Nashville και ήταν μέλος των διάσημων τραγουδιστών του Fisk University Jubilee. Αποφοίτησε από το Fisk το 2000 με πτυχίο στη μουσική, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο.

Το 2005, η Mandisa πέρασε από οντισιόν για το “American Idol” στο Σικάγο, όπου τερμάτισε στην τελική εννέα.

Η Mandisa κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, “True Beauty” τον Ιούλιο του 2007, κάνοντας το ντεμπούτο της στα top Christian Album charts με το πρώτο της σινγκλ, “Only the World”.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk