LIFESTYLE

Kate Middleton: Η Blake Lively ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο της μετά την αποκάλυψη του καρκίνου

Αυτό το κουτσομπολιό κουμπώνει τα χείλη της.

Η Μπλέικ Λάιβλι ζήτησε συγγνώμη που χλεύασε τη γιορτή της Μητέρας της Κέιτ Μίντλετον με το “Photoshop fail” αφότου η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο .

«Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν νοιάζεται σήμερα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το αναγνωρίσω», έγραψε στα Stories της στο Instagram την Παρασκευή. «Έκανα μια ανόητη ανάρτηση γύρω από τη φρενίτιδα του «photoshop fails» και ω φίλε, αυτή η ανάρτηση με έχει στενοχωρήσει σήμερα».

Η 36χρονη ηθοποιός του «Green Lantern», ολοκλήρωσε το μήνυμά της γράφοντας: «Συγγνώμη. Στέλνοντας αγάπη και ευχές σε όλους, πάντα. ❤️.”

Την περασμένη εβδομάδα, η Λάιβλι, φαινομενικά τρόλαρε την πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αφού η εικόνα της Μίντλετον για την Ημέρα της Μητέρας με τα τρία της παιδιά αποσύρθηκε από τα φωτογραφικά πρακτορεία εν μέσω ισχυρισμών ότι άλλαξε .

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτή τη νέα φωτογραφία που μόλις τράβηξα σήμερα για να ανακοινώσω τα 4 νέα μας προϊόντα @bettybuzz & @bettybooze!» η πρωταγωνίστρια  του «Gossip Girl» έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία του Instagram που είχε πλέον διαγραφεί, στην οποία αρκετά πράγματα φαινόταν να έχουν υποστεί ψηφιακή χειραγώγηση.

Αν και η ανάρτηση της Λάιβλι ήρθε εν μέσω αυξανόμενων θεωριών συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται η Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, οι φήμες τέθηκαν στο τέλος την Παρασκευή όταν μοιράστηκε τη συγκλονιστική της διάγνωση .

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική», είπε στο βίντεο που τραβήχτηκε από τα στούντιο του BBC. «Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος».

Η Μίντλετον είπε ότι έλαβε τη συμβουλή από τις ιατρικές της ομάδες να «υποβληθεί σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας», το οποίο είπε ότι βρίσκεται τώρα στα αρχικά στάδια.

Η πριγκίπισσα είπε ότι η διάγνωση «προκάλεσε τεράστιο σοκ» για εκείνη και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και έκαναν ό,τι μπορούν για να «επεξεργαστούν και να το διαχειριστούν ιδιωτικά» για χάρη των παιδιών τους: Πρίγκιπας Τζορτζ, 10, Πριγκίπισσα Η Charlotte, 8, και ο πρίγκιπας Louis,

« Όπως τους είπα . Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατός κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. στο μυαλό, στο σώμα και στα πνεύματά μου», συνέχισε.

Η Μίντλετον ολοκλήρωσε το μήνυμά της ζητώντας «χώρο και ιδιωτικότητα» και ενθαρρύνοντας άλλους που έχουν καρκίνο «να μην χάσουν την πίστη ή την ελπίδα τους».

ΠΗΓΗ:PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk