LIFESTYLE

Celine Dion: Η νέα της φωτογραφία για τη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Η Amazon και η MGM Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τον Καναδό σούπερ σταρ , I Am: Céline Dion , την Τρίτη, 16 Απριλίου. Η ταινία, η οποία εξετάζει τη θρυλική καριέρα του Dion και την πρόσφατη διάγνωση με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή σκληρό άτομο syndrome (SPS), θα κάνει ντεμπούτο σε streaming παγκοσμίως την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του επερχόμενου ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Irene Taylor, αποκαλύφθηκε επίσης μια πρώτη εικόνα του I Am: Céline Dion .

Η λήψη είναι μια πρόσφατη εικόνα της 56χρονης τραγουδίστριας του “My Heart Will Go On”, τραβηγμένη από το προφίλ της με τραβηγμένα τα μαλλιά της. Η Ντιόν φαίνεται να έχει κέφια στη φωτογραφία, καθώς κρατάει μια δυνατή γροθιά.

Η νικήτρια του Grammy δημοσίευσε την εικόνα προεπισκόπησης στο Instagram της και πείραξε την ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς και την επίσημη σύνοψη της ταινίας, στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C50sCLSLR87/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Το ντοκιμαντέρ I Am: Η Σελίν Ντιόν περιγράφεται ως «ένα γράμμα αγάπης προς τους θαυμαστές» και «μια ωμή και ειλικρινής ματιά στα παρασκήνια στον αγώνα της εμβληματικής σούπερ σταρ με μια ασθένεια που αλλάζει τη ζωή».

Η ταινία επίσης «τονίζει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».

Η Dion έχει πει: «Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μια τέτοια πρόκληση για μένα, το ταξίδι από την ανακάλυψη της κατάστασής μου μέχρι να μάθω πώς να ζω και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει».

«Καθώς ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου στην ερμηνεία συνεχίζεται, συνειδητοποίησα πόσο μου έχει λείψει, να μπορώ να δω τους θαυμαστές μου», συνέχισε.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, για να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση, να βοηθήσω άλλους που συμμερίζονται αυτή τη διάγνωση».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk