ΕΛΛΑΔΑ

Anita Brand – Η απάντηση της στο εμετικό σχόλιο: «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά κοντά στα 50;»

Η Anita Brand, δημοφιλής προσωπικότητα στο Instagram, δέχτηκε πρόσφατα μία απρεπή επίθεση από έναν από τους followers της. Ο επίδοξος κριτικός έκανε ένα εμετικό σχόλιο σχετικά με την ηλικία στην οποία η Anita απέκτησε τα παιδιά της. Ωστόσο, η Anita δεν άφησε αναπάντητη αυτήν την επίθεση και αποφάσισε να δημοσιεύσει τα μηνύματα στα Instagram stories της.

Ο follower μίλησε αγενώς και με κακεντρέχεια σχολίασε τόσο την αναγνωρισιμότητα της Anita Brand όσο και το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε πιο ώριμη ηλικία.

«Καημένε μου άνθρωπε, σε λυπάμαι για την κακία που σε τρώει από μέσα σου! Άνοιξε μωρέ την καρδιά σου, μπας και καταλάβεις τι σημαίνει αγάπη στη ζωή».

Ο ίδιος, όπως φαίνεται στο 2ο στόρι που ανήρτησε η Anita Brand, επανήλθε μερικούς μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν, στέλνοντάς της ένα 2ο μήνυμα στο ίδιο απαράδεκτο ύφος.

«Θα μπορούσα να γράψω κατεβατό για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν θα μπω όμως στη διαδικασία. Θα μείνει στο ότι ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε πιο νεαρή ηλικία. Αλλά όχι και 50άρα»

«Αλλά και να ήμουν, και πάλι δεν έχεις κανέναν λόγο να κρίνεις τις επιλογές ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καν. Που δεν ξέρεις τι αξίες κουβαλάνε, που δεν ξέρεις με τι τρόπο φροντίζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους, και δεν ξέρεις την αγάπη και τη φροντίδα που τους δίνουν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κράτα αυτό στο μυαλό σου», πρόσθεσε η makeup artist 

IMG 5600

Η αντίδραση της Anita

Αντί να ανταποκριθεί με αγενή τρόπο ή να αφήσει το σχόλιο αναπάντητο, η Anita επέλεξε να αντιμετωπίσει την επίθεση με ψυχραιμία και ευγένεια. Σε μία σειρά από Instagram stories, απάντησε στον follower και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ακατάλληλο το σχόλιο του. Τονίζοντας τη σημασία της αμοιβαίας σεβαστής επικοινωνίας, η Anita προσπάθησε να ανοίξει έναν διάλογο με τον follower της και να του δείξει ότι οι λεκτικές επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές.

https://www.instagram.com/p/CwA96AztYCY/?igsh=MW9pOTM3azcwMDlzeA==

Η αντίκρουση της κοινότητας

Η αντίδραση της Anita στη λεκτική επίθεση έλαβε θετικά σχόλια από την κοινότητα των followers της. Πολλοί επικρότησαν το γεγονός ότι η Anita αντιμετώπισε την επίθεση με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Οι followers της εκφράζουν την υποστήριξή τους και την εκτίμησή τους για το γεγονός ότι η Anita δεν αφήνει τέτοιες επιθέσεις να περάσουν απαρατήρητες.

Η αντίδραση της Anita Brand σε αυτήν την λεκτική επίθεση αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους εμάς σχετικά με το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις αρνητικές κριτικές και τις επιθέσεις στα social media.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk