ΕΛΛΑΔΑ

Η επιστροφή της Σέρταμπ στη Eurovision – “Εξακολουθεί να είναι όμορφη και γοητευτική”, γράφουν στο Twitter/X

Η επιστροφή της Σέρταμπ στη Eurovision

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και λίγο πριν το τέλος του β’ ημιτελικού στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, ανέβηκε η Σέρταμπ, εντυπωσιάζοντας το κοινό. Μετά από 21 χρόνια από τη νίκη της Τουρκίας στον διαγωνισμό με το τραγούδι “Everyway That I Can”, η τραγουδίστρια επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και ξανά “έβαλε φωτιά”.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Η Σέρταμπ εμφανίστηκε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και τη Σαρλότ Περέλι, η οποία εκπροσώπησε τη Σουηδία το 1999 με το τραγούδι “Take Me to Your Heaven”. Με την ενέργειά της και την εκπληκτική φωνή της, η Σέρταμπ κατάφερε να ξεσηκώσει το Malmo Arena και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Σέρταμπ στην Eurovision

Η επιστροφή της Σέρταμπ στη Eurovision ήταν ένα σημαντικό γεγονός για τον διαγωνισμό. Με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την ιδιαίτερη ερμηνεία της, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδειχθεί σε ένα από τα αξιοσημείωτα σημεία του διαγωνισμού.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk