LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά: Τηλεοπτικό διαζύγιο και μεταγραφή στο Mega [Βίντεο]

Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τον ΑΝΤ1 και με το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Σε μια περίοδο όπου τα κανάλια φαίνεται να μην βιάζονται να πάρουν οριστικές αποφάσεις, τα σενάρια που περιβάλλουν την παρουσιάστρια και το επαγγελματικό της μέλλον είναι πολλά και φέτος.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ενδιαφέρον για την Φαίη Σκορδά από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένου και του MEGA. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, αν υπάρχει επικοινωνία σε υψηλότερο επίπεδο, αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν ελάχιστοι, όπως και στην περίπτωση του ΣΚΑΪ το καλοκαίρι του 2022.

Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία στο κοινό, καθώς η παρουσία της στην τηλεόραση έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και δημοφιλής. Οι θαυμαστές της Φαίης Σκορδά ανυπομονούν να δουν σε ποιον σταθμό θα συνεχίσει την καριέρα της και ποια θα είναι η νέα της επαγγελματική πρόκληση.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Reallife, όλο και πιο κοντά στο Mega και ειδικότερα στην πρωινή ζώνη φέρεται να βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Το κλίμα ανάμεσα στο κανάλι της Συγγρού και την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παραμένει «ζεστό», ενώ οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν καταλήξει σε ένα αρχικό πλαίσιο μελλοντικής συνεργασίας

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk