LIFESTYLE

Το Συγκινητικό Σημείωμα του Βασίλη Καρρά στη Σύζυγό του: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου»

Το συγκινητικό σημείωμα του Βασίλη Καρρά

Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, αποκάλυψε κάποιες άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου του 2023. Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή «Fay’s Time» και περιείχαν συγκινητικές λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του καλλιτέχνη.

Το Τελευταίο Σημείωμα

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά στο τελευταίο σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς για την αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα. Σύμφωνα με τον Θάνο Κανούση, το σημείωμα δόθηκε στον βιογράφο όταν ο Καρράς βγήκε από την εντατική, με την εντολή να το συμπεριλάβει στη βιογραφία του μετά τον θάνατό του.

Το Μήνυμα προς τη Χριστίνα

Το σημείωμα απευθυνόταν στη σύζυγό του και έλεγε τα εξής: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ’ αγαπώ.” Το μήνυμα αυτό δείχνει την αγάπη και την εκτίμηση του Καρρά για τη σύζυγό του, καθώς και την πίστη του στις ικανότητές της να βοηθά τους ανθρώπους.

Οι αποκαλύψεις αυτές προσθέτουν περισσότερες πτυχές στην κατανόηση της προσωπικής ζωής και της κληρονομιάς του Βασίλη Καρρά, ενός από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk