LIFESTYLE

Το ειδικό δώρο που έλαβε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την Κέιτ Μίντλετον ως Αρχιστράτηγος Συνταγματάρχης της Αεροπορίας

Το γεγονός ήταν ο πρώτος αρραβώνας του Πρίγκιπα της Ουαλίας ως Αρχιστράτηγος Συνταγματάρχης του Αεροπορικού Σώματος Στρατού

Τη Δευτέρα, 13 Μαΐου, ο νέος Ανώτατος Συνταγματάρχης του Αεροπορικού Σώματος Στρατού πρίγκιπας Γουίλιαμ ξεκίνησε την πρώτη του μέρα στη δουλειά μαζί με τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος του μετέφερε τον τίτλο κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Κέντρο Αεροπορίας Στρατού στο Middle Wallop. Hampshire.

Ενώ η σύζυγός του –η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο– δεν ήταν παρούσα στην επίσημη παράδοση, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφερε στο σπίτι δώρα από την εκδήλωση για την πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία παιδιά του.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, “έλαβε ένα ταρτάν AAC για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ένα κασκόλ για τον εαυτό του και τρία ξύλινα ελικόπτερα για τα παιδιά τους”, δημοσίευσε η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail Rebecca English στο X μαζί με ένα βίντεο με τα δώρα. ανταλλάχθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου.  

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk