ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναγερμός στο Φάληρο: Εντοπίστηκε Σορός Νέου Άνδρα στη Θάλασσα

Σορός Νέου Άνδρα στη Θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, στα ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού, όταν εντοπίστηκε πτώμα άνδρα αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με το λιμενικό, ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 25-35 ετών και λευκός.

Περιγραφή του Άτομου

Ο άνδρας βρέθηκε γυμνός και έφερε συνολικά πέντε τατουάζ στο σώμα του. Ο εντοπισμός της σορού προκάλεσε άμεση κινητοποίηση των αρχών, οι οποίες έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος.

Διερεύνηση του Συμβάντος

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο». Από το λιμενικό τμήμα του Φλοίσβου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, άνευ ενδυμασίας με συνολικά πέντε (05) δερματοστιξίες (τατουάζ), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παρουσία ιατροδικαστή. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ». Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk