ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκίνηση: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι

Το φυλαχτό που μου έδωσε ο πατέρας μου

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League μέσα στην Κωνσταντινούπολη έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τζολάκη, ο οποίος απέκρουσε τρία πέναλτι στο φινάλε.

“Μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που με ακολούθησε και εδώ και πήραμε μαζί την πρόκριση”, είπε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η παράταση στον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός έχει τελειώσει και λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πήρε στα χέρια του ένα φυλαχτό. Το φυλαχτό αυτό του είχε δώσει ο πατέρας του, και είχε ζητήσει να το έχει μαζί του στη διαδικασία του αγώνα.

Η συγκίνηση μετά την πρόκριση

Μετά την απόκρουση των τριών πέναλτι, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πηγαίνει στην εξέδρα και αγκαλιάζει τον πατέρα του. Η συγκίνηση είναι μεγάλη και οι δυο τους μοιράζονται τη χαρά της πρόκρισης. Ο Κωνσταντίνος ευχαριστεί δημόσια τον πατέρα του για τη στήριξη και την παρουσία του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk