ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στα Πατήσια: Νεκρός 27χρονος από μαχαιριά του 35χρονου συντρόφου του [Βίντεο]

Άγρια δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας

Ένας 35χρονος άνδρας με καταγωγή από την Κούβα διέπραξε μια φρικτή δολοφονία μέσα σε ένα διαμέρισμα ισογείου στην οδό Λεμεσού, στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στη μέρα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να επιτεθεί με πολλαπλά χτυπήματα στον νεαρό σύντροφό του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι.

Αντίδραση γειτόνων και ανακάλυψη προβλημάτων στη σχέση

Δύο κοπέλες που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ήταν ζευγάρι και είχαν παντρευτεί πριν λίγα χρόνια στην Αμερική. Παρόλο που δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα στη γειτονιά με καβγάδες, το τελευταίο διάστημα δεν έζησαν μαζί λόγω προστριβών. Ο 35χρονος δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει. Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία οφείλεται σε ερωτική αντιζηλία.

Κατάληξη του δράστη και κατάστασή του

Ο 35χρονος δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, βαριά τραυματισμένος από την απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη και παρακολουθείται από τους γιατρούς. 

Δείτε το βίντεο: 

 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk