LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη: Πάσχα στο Πήλιο με τον Θοδωρή Αθερίδη και φίλους [Εικόνες]

Πάσχα στο χωριό Μηλιές με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης απόλαυσαν τις διακοπές του Πάσχα στο γραφικό χωριό Μηλιές, στο Πήλιο. Οι δύο ηθοποιοί φιλοξενήθηκαν από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Το ζευγάρι συνοδευόταν από αγαπημένους φίλους και φίλες τους, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις της ηθοποιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις φωτογραφίες, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης πόζαραν μαζί με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τη Μαρία Καβογιάννη, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Επίσης, σε ένα άλλο στιγμιότυπο ήταν μαζί τους και η Λίνα Πρίντζου και η Βίκυ Βολιώτη. Από την παρέα δεν φάνηκε να λείπει ούτε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιάννης Μπέζος.

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να χορεύει υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού “Ζάριο”. Η ατμόσφαιρα φαίνεται να ήταν απολαυστική και γεμάτη χαρά και χορό.

https://www.instagram.com/p/C6mPTjhCl2w/?igsh=MTVmeGc3d3RndXYxZQ==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk