ΕΛΛΑΔΑ

Σανίκο Τσαούσι: Βίντεο ντοκουμέντο του «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση ηλικιωμένης στον Αλικιανό

Νέες ανακαλύψεις για την εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας στα Χανιά

Μια πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά εξαφανίστηκε πριν από 18 μήνες στα Χανιά, αφήνοντας πίσω της ένα μυστήριο που ακόμα προκαλεί ανησυχία. Τώρα, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, η υπόθεση έχει πάρει νέες διαστάσεις και βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η εξαφάνιση της Σανίκο Τσαούση

Η Σανίκο Τσαούση εξαφανίστηκε από τον δρόμο κοντά στο νεκροταφείο του χωριού πριν από 18 μήνες. Κανείς δεν είδε τίποτα και η υπόθεση παρέμενε ανεξήγητη. Ωστόσο, με την επέμβαση του εισαγγελέα, η υπόθεση ξαναβρίσκεται υπό έρευνα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει την κίνηση των αυτοκινήτων

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το ” Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη αποτελεί κρίσιμο στοιχείο στην υπόθεση. Το βίντεο δείχνει την κίνηση όλων των αυτοκινήτων που βρέθηκαν εκείνο το πρωινό στο δρόμο όπου εξαφανίστηκε η Σανίκο Τσαούση. Αυτό το νέο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει τις αρχές να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς.

Η εξαφάνιση της Σανίκο Τσαούση στα Χανιά παραμένει ένα μυστήριο που προκαλεί ανησυχία. Με τις νέες ανακαλύψεις και την παρέμβαση του εισαγγελέα, η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις και ίσως βρεθεί η αλήθεια 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το «Φως στο Τούνελ»:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk