LIFESTYLE

Σακίρα για Πικέ: «Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη»

Το νέο άλμπουμ της Shakira πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου και σε πρόσφατη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές από τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια. Η ίδια μίλησε για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ και πώς τα κατάφερε. Η Shakira αναφέρθηκε επίσης στις θυσίες που έκανε για να στηρίξει τον πατέρα των δύο παιδιών της στην καριέρα του.

Τι είπε η Shakira για τον χωρισμό της;

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους Times , μια διερμηνέας μοιράστηκε ειλικρινείς λεπτομέρειες για τη σχέση της με έναν πρώην Καταλανό ποδοσφαιριστή που κράτησε πάνω από δέκα χρόνια. Συζήτησε πώς αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην οικογενειακή του ζωή, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο», είπε η Shakira. «Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη».

Η Shakira μοιράστηκε επίσης πώς τα παιδιά της, Μίλαν και Σάσα, αντέδρασαν στα προβλήματά τους. «Γνωρίζουν ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ζεις και αυτός είναι να αποδεχόμαστε τον πόνο και ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικούς τρόπους να το κάνει», εξήγησε όταν ρωτήθηκε για το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53.”

Η Κολομβιανή μοιράστηκε ότι το μεγαλύτερο παιδί της είχε γράψει τραγούδια στο ταξίδι της οικογένειας μετά τον χωρισμό της. «Όταν ο πατέρας του και εγώ περνούσαμε αυτή τη διαδικασία χωρισμού, ο Μίλαν έγραψε δύο απίστευτα τραγούδια, από αυτά που σε κάνουν να κλαις», μοιράστηκε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk