LIFESTYLE

Πρίγκηπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Το ατομικό βιογραφικό τους σβήστηκε από τον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας

Το ατομικό βιογραφικό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έχει καθαριστεί και αντικατασταθεί από ένα κοινό προφίλ στον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Το κοινό βιογραφικό βρίσκεται τώρα στο κάτω μέρος μιας λίστας μελών της βασιλικής οικογένειας, αμέσως μετά από μια εικόνα του πρίγκιπα Ανδρέα .

«Όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν  ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας», αναφέρει μια περιγραφή που οδηγεί στην απευθείας σελίδα τους.

«Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου 2018 και έχουν δύο παιδιά: τον Πρίγκιπα Άρτσι του Σάσεξ και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ του Σάσεξ».

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος απαριθμεί τα επιτεύγματα του Χάρι, συμπεριλαμβανομένων των 10 ετών στις Ένοπλες Δυνάμεις των προσπαθειών του να συνιδρυθεί η φιλανθρωπική οργάνωση Sentebale με τον Πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο το 2006.

Αναφέρεται επίσης στη δημιουργία του Δούκα των Αγώνων Invictus , ενός παγκόσμιου αθλητικού γεγονότος για  τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς και γυναίκες.

Από την πλευρά της Μαρκλ, το βιογραφικό αναφέρει την εποχή της ως ηθοποιό, «κυρίως» στη σειρά «Suits» για «επτά σεζόν, ολοκληρώνοντας πάνω από 100 επεισόδια».

Επίσης, περιγράφει λεπτομερώς τις βασιλικές της χορηγίες και σημειώνει ότι εάν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την τρέχουσα δραστηριότητα της ίδιας και του Χάρι, πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στον επίσημο ιστότοπο του ζευγαριού.

Προηγουμένως, ο Χάρι, 39, και η Μαρκλ, 42 ετών, είχαν ο καθένας τη δική του βιογραφική παρουσίαση στο royal.uk.

Το blog θαυμαστών Gert’s Royals ήταν πρώτος που παρατήρησε την πρόσφατη αλλαγή.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το δίδυμο παραιτήθηκε από τα ανώτερα βασιλικά του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισε στην Καλιφόρνια όπου διαμένουν αυτήν τη στιγμή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk