ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: ΣΟΚ από τον τραγικό θάνατο του 31χρονου αστυνομικού- Τι αποκαλύπτει οικογενειακός του φίλος [Βίντεο]

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού

Το πανελλήνιο είναι σοκαρισμένο από την τραγική είδηση του θανάτου του 31χρονου αστυνομικού από τα Γρεβενά. Ο νεαρός αυτός αστυνομικός έχασε τη ζωή του κατά την κατάρρευση ενός κτιρίου στο Πασαλιμάνι, νωρίς το πρωί της Τρίτης (16.04.24).

Η θλίψη για τον απώλεια του νεαρού αστυνομικού

Ο άτυχος αστυνομικός, που καταγόταν από το χωριό Ελεύθερο Γρεβενών, είχε εισαχθεί στην αστυνομία ως ειδικός φρουρός το 2019 και υπηρετούσε στο σώμα Δι.Ας. στην Αττική. Τη στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου στο Πασαλιμάνι, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, καθώς είχε ολοκληρώσει το μεροκάματό του.

Οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του άτυχου αστυνομικού

Κατά την προσπάθειά του να σωθεί, ο αστυνομικός πήδηξε σε ένα φορτηγό, αλλά δυστυχώς πληγώθηκε από τα μπάζα που έπεσαν από την κατάρρευση. Οι προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ήταν τεράστιες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Η απώλεια αυτού του νεαρού αστυνομικού έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη σε όλη τη χώρα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του, καθώς περνούν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συντετριμμένος ο πατέρας του για τον τραγικό θάνατο του παιδιού του, είπε ι στο newsit.gr: «Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω λόγια για το κακό που έγινε. Μόλις το έμαθα και ξεκίνησα για Αθήνα για να δω από κοντά τί έγινε. Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έγινε όλο αυτό. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν ξέρω ακόμα ούτε πώς έγινε ούτε γιατί έγινε».

«Ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός, ήταν δόκιμος στον στρατό. Κατέβηκε στην Αθήνα και έκανε και άλλες δουλειές για να αυξήσει το εισόδημά του. Προσελήφθη ως ειδικός φρουρός και έκανε δεύτερη δουλειά.

Ήταν πολύ εργατικός και ήθελε να έχει οικονομική αυτάρκεια, δούλευε ως σερβιτόρος πιο παλιά, διανομέας και τώρα στις οικοδομές. Ως διανομέας είχε ατύχημα με τη μηχανή στην Αθήνα και είχε σπάσει τα πόδια του. Είναι τρομερό αυτό που έγινε. Μεγάλη θλίψη στη κοινωνία μας», είπε συγκλονισμένος στο newsit.gr οικογενειακός φίλος του 31χρονου.

Δείτε τι αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ένας οικογενειακός φίλος του 31χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk