ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Αριστείδης Ιωαννίδης

Ο απροσδόκητος χαμός του Αριστείδη Ιωαννίδη σοκάρει το ελληνικό μπάσκετ

Η ελληνική μπασκετική κοινότητα βρίσκεται σε πένθος μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Αριστείδη Ιωαννίδη, προέδρου της ομάδας Ελευθερούπολης. Ο Ιωαννίδης ήταν ένας αγαπητός και αναγνωρίσιμος πρόσωπος στον χώρο του μπάσκετ, έχοντας αφιερώσει πολλά χρόνια της ζωής του στον αθλητισμό.

Η απώλεια ενός σπουδαίου δημοσιογράφου

Ο Αριστείδης Ιωαννίδης δεν ήταν μόνο ένας επιτυχημένος πρόεδρος ομάδας, αλλά και ένας σπουδαίος δημοσιογράφος. Η παρουσία του στα μέσα ενημέρωσης ήταν αναγνωρίσιμη και επηρέαζε την κοινή γνώμη για τα θέματα του μπάσκετ. Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στον χώρο του δημοσιογραφικού λόγου.

Ο Αριστείδης Ιωαννίδης, η ψυχή της ομάδας

Ο Αριστείδης Ιωαννίδης ήταν πολύ περισσότερο από έναν απλό πρόεδρο ομάδας. Ήταν η ψυχή της ομάδας της Ελευθερούπολης και ο εκπρόσωπός της στον αθλητικό χώρο. Με την παρουσία του, η ομάδα έλαμπε και η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη. Ο Ιωαννίδης ήταν επίσης γνωστός για την φιλοξενία των επισκεπτών στη Δράμα και για την ευγένεια και την καλοσύνη του προς όλους.

Η απώλεια του Αριστείδη Ιωαννίδη είναι μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ και για τον αθλητισμό γενικότερα. Η κληρονομιά του θα μείνει για πάντα ζωντανή και θα εμπνέει τις επόμενες γενιές αθλητών και δημοσιογράφων.

Η κηδεία του εκλιπόντος Αριστείδη Ιωαννίδη θα τελεστεί το Μ. Σάββατο στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα.

IMG 5723

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk