ΕΛΛΑΔΑ

Πένθος στη Ναύπακτο: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Κώστας Παπακώστας

Το ταξίδι στη Σιγκαπούρη και το αναπάντεχο τέλος για τον Κώστα Παπακώστα

Ο γνωστός Ναυπακτίος επιχειρηματίας, Κώστας Παπακώστας, είχε ένα αναπάντεχο τέλος στο ταξίδι του στη Σιγκαπούρη πριν από 1,5 μήνα. Μετά από δεκαετίες που ζούσε στη Νέα Υόρκη, είχε επιστρέψει στην Ναύπακτο και είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια επιτυχημένη οικογένεια και να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση εστιατορίων μαζί με τον αδερφό του.

Ωστόσο, το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη έφερε μια αναπάντεχη ανατροπή. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, αισθάνθηκε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε άμεσα σε ένα νοσοκομείο στην Πάτρα. Οι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σπάσει το πάγκρεας του και πολλοί υποθέτουν ότι η αιτία ήταν δηλητηρίαση. Ο Κώστας νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα στην εντατική μονάδα, έχοντας την οικογένειά του στο πλευρό του.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Κώστας δεν κατάφερε να επανέλθει και μια εβδομάδα πριν, έχασε τη μάχη για τη ζωή του. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και επικρατούσε βαρύ κλίμα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί το άδοξο τέλος του.

Η οικογένεια του Κώστα Παπακώστα έχει ορίσει ιατροδικαστή για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του και να διαπιστωθεί εάν πράγματι υπήρξε δηλητηρίαση.

ΠΗΓΗ: Npress.gr

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk