ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Διακίνηση Ναρκωτικών σε Σχολεία: Τον χτυπούσαν όταν δεν μπορούσε να πουλήσει σε άλλους μαθητές

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας
Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης δώδεκα ατόμων, μεταξύ των οποίων και τεσσάρων μαθητών, για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία της Πάτρας. Η επιχείρηση αυτή αποτελεί μέρος της εξάρθρωσης μιας εγκληματικής οργάνωσης και πραγματοποιήθηκε μετά από παρατεταμένη παρακολούθηση από τις αρχές.

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά και ζυγαριά ακριβείας μέσα σε ένα σχολικό συγκρότημα, αποδεικνύοντας έτσι ότι η διακίνηση ναρκωτικών είχε τοποθετηθεί μέσα στο ίδιο το σχολείο. Η είδηση αυτή προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς αναφέρεται ότι έξι γονείς συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η αστυνομία εντόπισε επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και μια ποσότητα ναρκωτικών, όπως χασίς, κοκαΐνη και χάπια LSD, μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Καταγγελίες μαθητή για βία και εκμετάλλευση
Ειδικά σοκ προκαλούν οι καταγγελίες ενός μαθητή, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι υπέστη βία από τα μέλη της οργάνωσης, όταν δεν μπορούσε να πουλήσει τα ναρκωτικά σε άλλους μαθητές. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του, πολλές φορές αναγκαζόταν να παραδίδει το χαρτζιλίκι των δύο ευρώ που του έδινε καθημερινά ο πατέρας του, προκειμένου να αποφύγει την βία και την εκμετάλλευση.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk