LIFESTYLE

Ο Justin Bieber κλαίει & οι φήμες για χωρισμό φουντώνουν

Ο Justin Bieber αφήνει τους θαυμαστές να μπουν σε μια συναισθηματική στιγμή… μοιράζεται φωτογραφίες του να κλαίει στο Instagram προκαλώντας την αντίδραση της συζύγου του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής-τραγουδοποιός μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο πλαίσιο μιας σειράς αναρτήσεων που μοιράστηκε την Παρασκευή … όλα είναι αρκετά εκλεκτικά πρέπει να πούμε.

Η Hailey Bieber ανέβηκε στο δικό της IG για να απαντήσει στην ανάρτηση του Justin… αποκαλώντας τον “ένα όμορφο κλάμα” — έτσι, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ για τις εικόνες.

Άλλοι θαυμαστές όμως… αντέδρασαν με πολύ μεγαλύτερη ανησυχία από το HB — ρωτώντας αν ο Justin ήταν καλά και αναρωτιούνταν γιατί ο σούπερ σταρ της ποπ μπορεί να ρίξει μερικά δάκρυα.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ, δεν συμπεριέλαβε λεζάντα στις εν λόγω εικόνες, αλλά μοιράστηκε άλλες πέντε αναρτήσεις που περιείχαν selfies χωρίς ωστόσο να κλαίει σε καμία – μάλιστα χαμογελούσε στις περισσότερες από αυτές.

Justin τι συνέβη αδερφέ γιατί κλαις ,” ρώτησε κάποιος.

“Τζάστιν, είσαι καλά;  ” αναρωτήθηκε ένα άλλο άτομο.

“Μου αρέσει που δεν φοβάσαι να δείξεις την ευαλωτότητα και τα συναισθήματά σου. Είναι πάντα ωραίο να θυμάσαι ότι πίσω από κάθε διάσημο, υπάρχει ακόμα ένας άνθρωπος. ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ”, τον χειροκρότησε κάποιος.

Bieber και Hailey έγιναν πρωτοσέλιδο νωρίτερα αυτό το μήνα όταν διέψευσαν τις φήμες ότι παίρνουν διαζύγιο.

“Δεν υπάρχει κανένα διαζύγιο και καμία αλήθεια σε αυτό. Είναι πολύ, πολύ ευτυχισμένοι”, δήλωσε μια πηγή στο People.

Ωστόσο οι φωτογραφίες αναζωπύρωσαν τις φήμες.

Δείτε το προφίλ του:

https://www.instagram.com/p/C6SG_IoPESb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk