LIFESTYLE

Ο Χρήστος Μάστορας και η Σύντροφός του Περνούν το Βράδυ της Ανάστασης Μαζί

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ της Ανάστασης μαζί. Οι δυο τους επισκέφτηκαν μια εκκλησία και από εκεί ανέβασαν μια σπάνια ανάρτηση στο Instagram.

Selfie με Λαμπάδα και Χαμόγελα

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας, αυτός κρατάει μια λευκή λαμπάδα και κοιτάζει στην κάμερα του κινητού του. Δίπλα του βρίσκεται η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που γελάει. Η εικόνα αποπνέει μια ατμόσφαιρα ευτυχίας και αγάπης.

Η Πρώην Παίκτρια του GNTM Προσθέτει Χαρά στην Ανάρτηση

Στο πλάνο της φωτογραφίας μπαίνει και η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, που γελάει μαζί τους. Η παρουσία της προσθέτει μια ακόμα δόση χαράς και ευχαρίστησης στην ανάρτηση. Ο Χρήστος Μάστορας και η σύντροφός του δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί και πώς αξιοποιούν τις στιγμές της Ανάστασης για να απολαύσουν την παρέα τους. Η ανάρτησή τους στο Instagram έχει συγκεντρώσει πολλά likes και σχόλια από τους θαυμαστές τους, που εκφράζουν την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Δείτε την ανάρτηση:

IMG 5853

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk