ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο με πρησμένα πόδια: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

 

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας στο Instagram του, όπου φαίνονται τα πρησμένα του πόδια. Η εικόνα αυτή προκάλεσε συμπόνοια από τους χρήστες, με πολλούς να εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση του αθλητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ρονάλντο δημοσίευσε τη φωτογραφία στα stories του στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις από τους θαυμαστές του. Πολλοί από αυτούς εκφράζουν τη συμπόνια τους για τον ποδοσφαιριστή και εύχονται γρήγορη ανάρρωση.

Η φωτογραφία αυτή έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αναρωτιούνται τι συνέβη στον αθλητή και αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό και την κατάσταση του Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και έχει θαυμαστές από όλο τον πλανήτη. Οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν συνήθως μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό του, αλλά αυτή η φωτογραφία ξεχώρισε λόγω της ανησυχίας που προκάλεσε.

Δείτε την ανάρτηση:

 

IMG 4545

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk