ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας της Κυριακής Γρίβα: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία, ζητώ δικαίωση για το παιδί μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία, ζητώ δικαίωση για το παιδί μου»

Ο πατέρας της Κυριακής, ο οποίος έχασε την κόρη του σε μια φρικτή γυναικοκτονία, μιλά για τον πόνο και την αγωνία που βιώνει καθημερινά. Ο θάνατος του παιδιού του άφησε ένα κενό στην καρδιά του, καθώς αναζητεί δικαίωση για την απώλεια αυτή.

«Αυτός, δήθεν θέλοντας να αυτοκτονήσει είναι στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προστατευμένος. Το παιδί μου ποιος το προστάτευσε;»

Ο πατέρας εκφράζει την αγανάκτησή του για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την υπόθεση οι αρχές. Επισημαίνει ότι ο δράστης της φονικής επίθεσης έχει προστασία στο ψυχιατρείο των φυλακών και αναρωτιέται ποιος προστάτευσε το παιδί του από αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο.

«Καταπέλτης» είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων

Η Ειδική Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων διαπίστωσε σοβαρές παραλείψεις και λάθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Αγίων Αναργύρων σχετικά με την υπόθεση της γυναικοκτονίας. Το πόρισμα αναφέρει τις ευθύνες του αστυνομικού-φρουρού, της επόπτριας και της αξιωματικού υπηρεσίας. Επιπλέον, ο τηλεφωνητής στο «100» που είπε την προσβλητική φράση “το περιπολικό δεν είναι ταξί” κλήθηκε να απολογηθεί.

Μετά το πόρισμα ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Αύριο έχω το μνημόσυνο του παιδιού μου και εγώ ζω κάθε μέρα μία κηδεία. Συνειδητοποιώ την απώλεια της Κυριακής μου και ζητώ δικαίωση για το παιδί μου που το σκότωσε ο δολοφόνος της μπροστά στα μάτια των αστυνομικών. Ποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα; Ο δολοφόνος που παρακολουθούσε το παιδί μου και την αιφνιδίασε ορμώντας πάνω της με το κουζινομάχαιρό;  Είχε το κλειδί στο μηχανάκι του και το κινητό του και πήρε  το μαχαίρι μαζί του, έτοιμος να φύγει μόλις τελείωσε το φρικτό σχέδιό του. Αυτός με τα τερτίπια του, ότι δήθεν θέλει να αυτοκτονήσει είναι στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και είναι προστατευμένος. Το παιδί μου ποιος το προστάτευσε;»,

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk