ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση – Νίκος Ζέρβας: “Θα είναι ένα εκπληκτικό Final 4”

Η Επιτυχία του Ολυμπιακού στα Πλέι οφ της Euroleague

Το Game 5 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague ξεχώρισε για το έντονο άγχος και το αστείρευτο πάθος των δύο ομάδων για διάκριση. Ο χρόνος στο χρονόμετρο τελειώνει και το τελικό σκορ 59-63 στέλνει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Final 4 του Βερολίνου.

Οι παίκτες και το επιτελείο δεν μπορούν να περιορίσουν τη χαρά τους για αυτήν την τεράστια επιτυχία που ήρθε με πολύ κόπο σε μια απαιτητική σεζόν. Πρόκειται για μια νέα τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα προπονητή, που κατάφερε να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Κάθε μια από αυτές τις ομάδες έχει διαφορετικό σύνολο παικτών, και αυτό καθιστά την επιτυχία ακόμα πιο σημαντική.

Μια σταθερή παρουσία αυτής της σεζόν ήταν ο κόσμος, ο οποίος στήριξε την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν σε ένα γήπεδο που συχνά ήταν γεμάτο. Επίσης, το πρωί κατά την επιστροφή των νικητών από τη Βαρκελώνη, ο κόσμος περίμενε να τους υποδεχθεί με ενθουσιασμό.

Σπουδαία επιτυχία, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω των συνθηκών, χαρακτήρισε ο Νίκος Ζέρβας την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη πετύχει απόλυτα, με τον δικό του τρόπο, χωρίς το μπάτζετ άλλων ομάδων. Τώρα στο Βερολίνο θα πάει χωρίς άγχος με στόχο το τρόπαιο, αλλά η Ρεάλ είναι το φαβορί στον ημιτελικό. Θα είναι ένα εκπληκτικό Final 4 και αποτελεί τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ που θα έχει δύο ελληνικές ομάδες στην πιο ανταγωνιστική Ευρωλίγκα όλων των εποχών», πρόσθεσε.

Τέλος, για την ανησυχία που υπάρχει για επεισόδια είπε: «Επειδή το έζησα το 2009, δεν θα γίνει το παραμικρό. Κι όποιος τολμήσει να κάνει κάτι, θα έχει μεγάλα μπλεξίματα».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk