ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Η θρυλική πρόκριση στον τελικό του Conference League & η επική περιγραφή του Παντελή Διαμαντόπουλου

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός έκανε ιστορική εμφάνιση και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, γίνοντας έτσι η πρώτη ελληνική ομάδα μετά από 53 χρόνια που θα αγωνιστεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αντιμετώπισε την Άστον Βίλα σε δύο αναμετρήσεις και κατάφερε να επικρατήσει εμφατικά με συνολικό σκορ 6-2.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ανώτερος από την Άστον Βίλα

Παρά το γεγονός ότι η Άστον Βίλα ήταν το φαβορί πριν τις αναμετρήσεις με τους ερυθρόλευκους, ο Ολυμπιακός απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι ήταν εμφανώς ανώτερος από τους Villans. Με εξαιρετικές επιδόσεις και καλή οργάνωση, η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε μία εμφατική πρόκριση στον τελικό.

Η επική περιγραφή του Παντελή Διαμαντόπουλου

Την ιστορική ρεβάνς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” περιέγραψε για λογαριασμό του Sport24 ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Ο περιζήτητος αθλητικός δημοσιογράφος περιέγραψε με επικές λεπτομέρειες τα γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, καταφέρνοντας να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την ένταση του αγώνα στους ακροατές. Η περιγραφή του Διαμαντόπουλου ήταν τόσο επική που κυριολεκτικά… ξέμεινε από φωνή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk