LIFESTYLE

Ναόμι Κάμπελ: Οι φωτογραφίες με τα δύο παιδιά της

Η Ναόμι Κάμπελ μοιράζεται οικογενειακά στιγμιότυπα στο Instagram

Το διάσημο μοντέλο, Ναόμι Κάμπελ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από οικογενειακά στιγμιότυπα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφίες όπου ποζάρει με τα παιδιά της.

Το 53χρονο μοντέλο είναι σε μια φάση της ζωής της όπου προτεραιότητα έχουν τα μωρά της και ο ρόλος της ως μητέρα. Η ίδια αποκάλυψε πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 50 της, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την απόκτηση του παιδιού της, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστός ούτε ο πατέρας των δύο της παιδιών. 

Στις φωτογραφίες, η Ναόμι φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά της τον έναν χρόνο γιο της, ενώ με το άλλο της χέρι κρατάει την κόρη της. Οι τρεις τους θαυμάζουν το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα.

Η Ναόμι συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα “ευλογημένη”. Με αυτήν την απλή λέξη, εκφράζει την ανεκτίμητη αξία που έχει η οικογένεια για εκείνη. Η ευτυχία και η αγάπη που αισθάνεται για τα παιδιά της είναι εμφανείς στις φωτογραφίες και ακτινοβολεί από το πρόσωπό της.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C6zIe0XP3_s/?igsh=MWRhMWZyODBueHF2aA==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk