LIFESTYLE

Νίνο σε Ζόζεφιν: «Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»

Νίνο σε Ζόζεφιν: «Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»

Ο Νίνο, λίγες εβδομάδες μετά τις αναρτήσεις που έδειχναν πως η σχέση του με τη Ζόζεφιν είχε ολοκληρωθεί, αποφάσισε να εκφράσει ξανά την αγάπη του προς την πρώην σύντροφό του. Μετά το βίντεο στο οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι “single officially”, ακολούθησε ένα νέο post στο οποίο εξέφρασε την αγάπη του προς τη Ζόζεφιν.

Η Ανακοίνωση του Νίνο για την Ερωτική Του Κατάσταση

Το βίντεο στο οποίο ο Νίνο εμφανίζεται να περπατά μέσα στη φύση αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, καθώς λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει την επίσημη κατάστασή του ως ελεύθερος. Ωστόσο, η ανακοίνωσή του δεν έμεινε μόνο σε αυτό το σημείο. Με ένα νέο post στα social media, ο Νίνο εξέφρασε την ερωτική του αγάπη προς τη Ζόζεφιν, ζητώντας της συγγνώμη και εκφράζοντας την αδυναμία του να σταματήσει να την αγαπά.

Στη νέα του ανάρτηση φαίνεται η νεαρή pop star να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα και να κοιτά τη θάλασσα, ενώ ακούγεται η ρομαντική μπαλάντα.


“Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, δεν ξέρω τι να κάνω. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, αν δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ. Μη μου αρνείσαι, αυτό τον πόνο που περνάω, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, αν σε χρειάζομαι όπως σε χρειάζομαι“, λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

088a62fe 1dc0 43e3 8dc3 eb32e8c293da

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk