ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου [Βίντεο]

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Νίκο Βέρτη και τον πρώην φίλο και λογιστή του, Νίκο Πολατίδη

Η διαμάχη μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη και του πρώην λογιστή του, Νίκου Πολατίδη, συνεχίζεται καθώς η δικαστική διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από την απόφαση του Αρείου Πάγου που δημοσιεύτηκε στο newsit.gr. Ο Πολατίδης κατέθεσε αγωγή κατά του Βέρτη, ισχυριζόμενος ότι η εταιρεία που διαχειριζόταν ο Βέρτης είχε οφειλές που εμφανίζονταν στο όνομά του.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου και η επανάληψη της δίκης

Η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει ως αποτέλεσμα την επανάληψη της δίκης στο εφετείο. Ο Βέρτης και ο Πολατίδης θα συνεχίσουν να διασκορπίζουν τις επιχειρήσεις τους και να προσπαθούν να αποδείξουν την αλήθεια στο δικαστήριο. Η διαμάχη αφορά σε χρέη που εμφανίζονταν στο όνομα του Πολατίδη, αλλά ο Βέρτης ισχυρίζεται ότι αυτά τα χρέη ανήκαν στην εταιρεία που διαχειριζόταν.

Η συνέχεια της δικαστικής διαμάχης

Η συνέχιση της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Νίκο Βέρτη και τον Νίκο Πολατίδη αναμένεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν τα επιχειρήματά τους και να προσπαθούν να καταλήξουν σε μια νομική απόφαση. Η δικαστική διαμάχη αυτή αναμένεται να διαρκέσει για αρκετό καιρό και να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές ζωές των εμπλεκομένων. Οι εξελίξεις αυτής της διαμάχης αναμένεται να παρακολουθούνται προσεκτικά από το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 26 Απριλιου και το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου, ευνοεί την πλευρά του πρώην λογιστή.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/mOsg3KnY_Wg?si=DU4bPGPlEjiJfIKH

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk