ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε με κεφαλιά Αντιδήμαρχο μέσα στο Ειρηνοδικείο

Επίθεση στο Ειρηνοδικείο: Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε τον αντιδήμαρχο υποδομών

Σοκ και αναστάτωση προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε ο αντιδήμαρχος υποδομών της πόλης Νίκαιας, Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, από έναν δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης. Η επεισοδιακή συμπλοκή σημειώθηκε μέσα στην αίθουσα του ειρηνοδικείου, όπου είχε τόπο η δίκη για μια υπόθεση του δήμου.

Τα γεγονότα

Ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Χατζηπαυλίδης περιέγραψε την επίθεση, λέγοντας ότι ο δημοτικός σύμβουλος πλησίασε κοντά του και άρχισε να τον προκαλεί. Στη συνέχεια, τον χτύπησε με μια κεφαλιά, τραυματίζοντάς τον στη μύτη και αναγκάζοντάς τον να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά την επίθεση.

Αναταραχή στο δημοτικό συμβούλιο

Η επίθεση αυτή αποτελεί μια ένδειξη της έντασης που επικρατεί στο δημοτικό συμβούλιο της Νίκαιας. Οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία για θέματα του δήμου, η οποία οδήγησε σε αυτήν την ακραία ενέργεια. Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς από κάθε έλεγχο και προκάλεσε σοκ στους παρευρισκόμενους.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια της επίθεσης και να εντοπίσουν τον δράστη. Το επεισόδιο έχει προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια και την ευημερία των δημοτικών αξιωματούχων και του κοινού που παρακολουθεί τις δημόσιες συνεδριάσεις.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk