ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόσυνο Νίκου Φλωρινιώτη: Απαρηγόρητες η μητέρα και η αδερφή του – “Δεν ξεπερνιέται”

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η οικογένειά του του έκανε το μνημόσυνο για να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο, που τελικά τον πήρε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών.

Η μητέρα του και η αδερφή του ήταν συγκλονισμένες και ξέσπασαν σε κλάματα κατά τη διάρκεια της τελετής. Οι στιγμές αυτές αποτυπώθηκαν σε μερικά πλάνα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή “Πρωινό Σουσου” την Τρίτη 19 Μαρτίου.

Οι δύο αδερφές, Μάχη και Άννα Φλωρινιώτη, μίλησαν για τον αδερφό τους και την απώλειά του. Εξέφρασαν την αγάπη τους για εκείνον και την απουσία που αισθάνονται τώρα που δεν είναι πλέον κοντά τους. Επίσης, ευχαρίστησαν το κοινό για τη στήριξη που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη, δήλωσε ότι: «Έπαιζα μεγάλο θέατρο τότε με τον Γιάννη για να μην καταλάβει το παιδί μου και δόξα το θεώ το παιδί μου τα είχε ξεπεράσει όλα».

Ξεσπώντας σε λυγμούς, πρόσθεσε: «Και ξαφνικά του κάνει μετάσταση στα μηνίγγια και λέω εγώ “γιατί Θεέ μου;”».

Τέλος, μητέρα και κόρη επιβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν να κυνηγούν νομικά την υπόθεση του Νίκου Φλωρινιώτη, που σύμφωνα με τις ίδιες ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk