ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας

Αποκάλυψη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας

Ένα ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη μιας άγριας δολοφονίας. Το θύμα, ένας 23χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα στον λαιμό με ένα μαχαίρι και έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην είσοδο ενός νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι. Οι παρευρισκόμενοι θαμώνες τρέξανε πανικόβλητοι να απομακρυνθούν από το σημείο της συμπλοκής.

Αναζήτηση του δράστη

Ο δολοφόνος προσπαθούσε να εξαφανίσει τα ίχνη του από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει ταυτοποιήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και έχει ήδη ταυτοποιηθεί ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να πέσει στα χέρια των Αρχών.Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών.

Η φονική συμπλοκή συνέβη λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, όταν το θύμα και ένας φίλος του καθήσανε έξω από το νυχτερινό κέντρο, στον αίθριο χώρο ενός εμπορικού κέντρου, παρακολουθώντας την είσοδο. Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δράστης και η παρέα του βγήκαν από το μαγαζί και ξεκίνησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο νεαρών ανδρών. Το θύμα προσπάθησε να βγάλει ένα όπλο από το τσαντάκι που φορούσε, αλλά εμπλέκηκε με τον δράστη, ο οποίος τον μαχαίρωσε στον λαιμό και τραυμάτισε τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk