ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μανώλης Μαυρομμάτης: Νέο Πρόβλημα Υγείας

Πρόβλημα υγείας για τον αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομμάτη

Ο γνωστός αθλητικογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Μετά από δύο μήνες νοσηλείας, ήταν έτοιμος να λάβει εξιτήριο και να μεταφερθεί σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Ωστόσο, την Τρίτη 23 Απριλίου, ενώ ήταν έτοιμος να φύγει από το νοσοκομείο “Γεννηματά”, αντιμετώπισε μια οξεία χολοκυστίτιδα, που αντιστοιχεί σε φλεγμονή της χοληδόχου κύστης.

Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν να μην τον υποβάλουν σε χειρουργική επέμβαση, καθώς αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει την αποκατάστασή του. Αντ’ αυτού, του παρείχαν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει τη φλεγμονή και να βελτιώσει την κατάστασή του.

Η χολοκυστίτιδα είναι μια συχνή πάθηση που προκαλείται από τη φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Οι κύριες αιτίες περιλαμβάνουν την ύπαρξη χολολιθίασης (πέτρες στη χοληδόχο κύστη), την λοίμωξη και την αλλοίωση της λειτουργίας της χοληδόχου κύστης. Οι συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο στην κοιλιά, ναυτία, έμετο και απώλεια όρεξης.

Ο ασθενής δείχνει πάντως σαφή βελτίωση, ενώ εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, μετά το Πάσχα θα καταφέρει τελικά να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk