ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Στα «αζήτητα» η σορός 62χρονου εκπαιδευτικού – Πέθανε και δεν το έμαθαν ούτε οι συνάδελφοί του

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Λαμίας συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατο ενός αγαπημένου εκπαιδευτικού. Ο 62χρονος εκπαιδευτικός, που υπηρετούσε σε ένα επαγγελματικό λύκειο της περιοχής, έφυγε από τη ζωή μετά από μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε απουσιάσει το τελευταίο διάστημα από τις εκπαιδευτικές του υποχρεώσεις και νοσηλευόταν κατά διαστήματα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Οι συνάδελφοί του δεν γνώριζαν το παραμικρό για τη σοβαρότητα της κατάστασής του και ήταν σοκαρισμένοι όταν ανακάλυψαν τον θάνατό του την κυριακή 17 Μαρτίου.

Ο εκλιπών δεν είχε δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και φέρεται να διέμενε μόνος του, ενώ το τελευταίο διάστημα λόγω και των θεμάτων που αντιμετώπιζε με την υγεία του δεν είχε επαφές με πολλούς ανθρώπους.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Λαμίας αναζητούσε συγγενείς του εκλιπόντος.  Σύμφωνα το LamiaReport εντοπίστηκαν τελικά  μέσω του Δήμου συγγενικά πρόσωπα του άτυχου 62χρονου, ώστε να δοθεί λύση με τον ενταφιασμό του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk