ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Απαράδεκτος οδηγός εμπόδισε τη διάβαση ΑμεΑ & καρoτσιού με μωρό [Εικόνες]

Την περασμένη Παρασκευή, ένας οδηγός προκάλεσε αναστάτωση και εμπόδιο στην κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Παναγούλη και Τσιμισκή. Ο οδηγός αυτός στάθμευσε το αυτοκίνητό του χωρίς καμία ενσυναίσθηση, φράζοντας την πρόσβαση σε διάβαση τόσο για ένα νεαρό άτομο με αναπηρία όσο και για μια μητέρα που διέρχονταν από το σημείο με το μωρό της στο καροτσάκι.

Αντίδραση και παρέμβαση της τροχαίας

Η απαράδεκτη στάθμευση αυτή προκάλεσε αναστάτωση στον δρόμο και ανάγκασε την επέμβαση της τροχαίας. Οι αρμόδιες αρχές κλήθηκαν να αφαιρέσουν τις πινακίδες του οδηγού που παραβίασε τους κανόνες στάθμευσης και δημιούργησε εμπόδιο στην κυκλοφορία.

Σημαντικότητα συνείδησης και συμμόρφωσης

Αυτό το περιστατικό μας υπενθυμίζει τη σημαντικότητα της συνείδησης και της συμμόρφωσης προς τους κανόνες κυκλοφορίας και στάθμευσης. Οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες των άλλων οδηγών και πεζών. Η σωστή στάθμευση είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την άνεση όλων.

202403171222166761

202403171218376891

ΠΗΓΗ: Onlasrissa.gr

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk