ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος: Δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε ο στρατιώτης Θανάσης Νικολάου το 2005 – Ποια τα επόμενα βήματα

Ο θάνατος του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου: Δολοφονία σχετική με υποθέσεις ναρκωτικών στο στρατό;

Ο νομικός και ποινικός ανακριτής Σάββας Μάτσας υποστήριξε πρόσφατα ότι ο θάνατος του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου οφείλεται σε δολοφονία που έχει σχέση με υποθέσεις ναρκωτικών στο στρατό. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή “Πρώτη Ενημέρωση” του ραδιοφωνικού σταθμού ΡΙΚ, ο κ. Μάτσας δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν μαρτυρίες που θα οδηγήσουν σε κατηγορίες κατά ατόμων.

Στραγγαλισμός: Ο αιτία του θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου

Την Παρασκευή (10.5.24), η ανακρίτρια Δώρια Βαρωσιώτου ανακοίνωσε το πόρισμα της έρευνας για τον θάνατο του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Σύμφωνα με την ανακρίτρια, ο θάνατος του στρατιώτη οφείλεται σε δολοφονία με στραγγαλισμό. Ο Θανάσης Νικολάου, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από γέφυρα στο χωριό Άλασσα της Λεμεσού το 2005, σε ηλικία 26 ετών. Αρχικά, ο θάνατός του είχε καταταχθεί ως αυτοκτονία.

Δικαστήριο Λεμεσού: Η ανακοίνωση της ανακρίτριας

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η ανακρίτρια Δώρια Βαρωσιώτου ανακοίνωσε στο δικαστήριο της Λεμεσού ότι από την ανάκριση προέκυψε ότι ο άτυχος Θανάσης δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό. Η αποκάλυψη αυτή αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και στην πιθανή ανάκριση νέων μαρτύρων.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk