ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΣΟΚ στη Λάρισα: Έριξε φυτοφάρμακο μέσα σε νηπιαγωγείο [Βίντεο]

Εξοργιστική καταγγελία γονέων στη Λάρισα

Το Live News φέρνει στο φως μία ακόμη εξοργιστική καταγγελία, όταν γονείς μικρών παιδιών στη Λάρισα πληροφορήθηκαν από τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου ότι πρέπει να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Ο λόγος ήταν ότι ο γείτονας είχε ρίξει φυτοφάρμακο στην αυλή του νηπιαγωγείου.

Σοκ για τους γονείς

Οι γονείς, αντιμετωπίζοντας μια τέτοια κατάσταση, βρέθηκαν σε σοκ. Παρέλαβαν email από το σχολείο που τους ενημέρωνε για την κατάσταση και το γεγονός ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Ο γείτονας είχε ψεκάσει με φάρμακο τα φυτά που βρίσκονταν στην αυλή του νηπιαγωγείου, προκαλώντας έτσι ανησυχία για την ασφάλεια των παιδιών.

«Ψέκασε ο γείτονας δίπλα. Ανησυχήσαμε, βέβαια. Πιστεύω ότι πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι. Παιδάκια είναι εδώ πέρα. Δηλαδή αν ήταν το εγγόνι του θα το έκανε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών μας. Ο γιος μου καθημερινά κόβει λουλούδι και μου το φέρνει το μεσημέρι».

«Αυτός ο άνθρωπος είναι γείτονας και εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί θέματα στο νηπιαγωγείο. Τον ενοχλούν τα παιδιά και η διευθύντρια μίλησε μαζί του και παραδέχτηκε ότι μπήκε μέσα στην αυλή. Στην αρχή έλεγε ότι πήδηξε από τα κάγκελα, μετά έλεγε ότι είχε κλειδιά και παραδέχτηκε ότι έριξε τα φυτοφάρμακα», συμπλήρωσε ο πατέρας μαθητή.

Ο 65χρονος άνδρας που μένει δίπλα από το νηπιαγωγείο παραδέχθηκε πως έχει ρίξει εδώ και μέρες ένα είδος φυτοφαρμάκου για να ξεραθούν τα χόρτα. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως αυτό έγινε μόνο στον χώρο του σπιτιού του.

«Το νηπιαγωγείο με το σπίτι του εντολέα μου πράγματι γειτνιάζουν. Το συγκεκριμένο φάρμακο δεν αφήνει υπολειμματικότητα και είναι φάρμακο επαφής», ανέφερε η Νικολέτα Μπούρνοβα, δικηγόρος του 65χρονου.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk