ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: Έφερε τροχόσπιτο από την Αγγλία για να περιοδεύει στην Ελλάδα


Μετά την περιήγησή του στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επιστρατεύει τώρα ένα τροχόσπιτο για να συνεχίσει τις περιοδείες του στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Το τροχόσπιτο έφτασε χθες από τη Μεγάλη Βρετανία και θα αποτελέσει το κινητό “στρατηγείο” του Στέφανου Κασσελάκη για τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Το “κινητό στρατηγείο” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο οποίος μετέδωσε ότι οι προετοιμασίες για την εγκατάσταση είναι πυρετώδεις.

Σύμφωνα με την αναφορά, στο τροχόσπιτο έχει ήδη τοποθετηθεί ένα γραφείο για τις ανάγκες του Στέφανου Κασσελάκη και των συνεργατών του. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες με το σύνθημα “Καλύτερη Ζωή Τώρα”.

Η ιδέα για το “κινητό στρατηγείο” προήλθε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη πριν από έναν μήνα. Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, αυτή η πρωτοβουλία θυμίζει λίγο την εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα το 2012, όταν ο αμερικανός πρόεδρος με το “Grand Force 1” όργωσε τις ΗΠΑ.

Αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα οι περιοδείες του Στέφανου Κασσελάκη από τη βόρεια Αττική και τη Μακεδονία, με το τροχόσπιτο να αποτελεί τον φορέα μεταφοράς και επικοινωνίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής του ομάδας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk