ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Θρήνος για τον 17χρονο αθλητή κωπηλασίας που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ένας μαθητής μόλις 17 ετών έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο ατύχημα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Αχιλλέας, αθλητής της κωπηλασίας του ΝΑΟΚ,  άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, αφήνοντας πίσω του έναν κόσμο που τον αγαπούσε και τον θαυμάζε.

Ο θάνατος του Αχιλλέα προκάλεσε βαθιά θλίψη σε ολόκληρη την Κέρκυρα. Όλοι οι φίλοι, οι συμμαθητές και οι γνωστοί του θρηνούν την απώλεια ενός τόσο νέου και ταλαντούχου ανθρώπου. Ο Αχιλλέας ήταν γνωστός για το ήθος του και την προσφορά του στην οικογένειά του, αφήνοντας πίσω του μια ανεπανάληπτη κληρονομιά.

Η οικογένεια του ΝΑΟΚ   είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένη από τον θάνατο του αθλητή της κωπηλασίας. Ο Αχιλλέας ήταν ένας ξεχωριστός αθλητής και είχε αφιερώσει πολλές ώρες στην προπόνηση και τη βελτίωση των δεξιοτήτων του. Η απώλεια του θα αφήσει μια μεγάλη κενή θέση στην ομάδα και στην κοινότητα του αθλητισμού.

Η οικογένεια του ΝΑΟΚ, το πρωί της Κυριακής 17/3/2024 ανάρτησε την παρακάτω ανακοίνωση για τον Αχιλλέα:

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα, μια από αυτές που δε θέλεις ούτε να ακούς ούτε να σκέφτεσαι. Για όλη την οικογένεια του ΝΑΟΚ αλλά και της Ελληνικής κωπηλασίας η οδύνη είναι ανείπωτη, δε χωρά στο μυαλό, βρίσκεται πέραν από την πραγματικότητα. Ένας έφηβος, ένας αγαπημένος αθλητής μας έφυγε χθες στους δρόμους της αιωνιότητας.

Μήνυμα εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας η οποία αναφέρει ότι «εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον απροσδόκητο χαμό, του μαθητή μας, Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας ήταν ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί και η άδεια θέση του μέσα στην αίθουσα θα μας υπενθυμίζει την απώλειά του».

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει σήμερα  Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 15:00 στην Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας και η ταφή στο κοιμητήριο του Αγ. Ασωμάτου, στα Ζαχέικα Κομπιτσίου.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk