ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού – Μπήκε στη σακούλα και αυτοπυροβολήθηκε

Νέα εξελίξεις στην υπόθεση του νεκρού στα Ιωάννινα

Με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο δάσος Φρόντζου στα Ιωάννινα φαίνεται να έχει αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή η πληροφορία ανατρέπει την αρχική υπόθεση ότι ο άνδρας είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο νεκρός άνδρας εντοπίστηκε την παρασκευή 22 Μαρτίου και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της ταυτότητάς του και των ακριβών αιτίων του θανάτου του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κεφάλι του αλλά και τα πόδια του ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, ενώ ο κορμός του ήταν εκτεθειμένος. Στο χέρι του βρισκόταν δεμένο ένα πιστόλι, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και χειροπέδες.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα ανακοίνωσε ότι ο άνδρας φέρει εκτεταμένες πληγές πυροβολισμού στο κεφάλι, ενώ δεν έχουν βρεθεί άλλα σημάδια βίας στο σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σημείωμα που είχε αφήσει προς τις Αρχές, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα. Με βάση τα πρώτα στοιχεία των Αρχών, ο άνδρας είναι πιθανό να έβαλε πρώτα τις σακούλες, εντός των οποίων και εντοπίστηκε και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Δείτε το βιντεο: 

 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk