ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον ξαφνικό θάνατο νεαρής μητέρας μπροστά στα μάτια του παιδιού της

Σοκ και πένθος στο Ηράκλειο μετά τον ξαφνικό θάνατο μιας νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της

Η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου βρίσκεται σε βαθιά θλίψη μετά τον απροσδόκητο θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας. Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, η Παναγιώτα βρισκόταν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Κορνάρου, μαζί με το 6χρονο παιδί της, όταν ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του παιδιού. Η ατυχής γυναίκα είχε εξέλθει για μια βόλτα στην αγορά και συνομιλούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της.

Αμηχανία και ανησυχία για την υγεία της Παναγιώτας

Η θεία της Παναγιώτας, αντιλαμβανόμενη την αμηχανία της και την αδυναμία της να απαντήσει, επικοινώνησε με την αστυνομία για να ενημερώσει ότι κάτι συνέβη στην 44χρονη γυναίκα. Ταυτόχρονα, πολίτες είχαν καλέσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 166.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κλήθηκαν στο σημείο για να κρατήσουν το 6χρονο παιδί όσο διασώστες του ΕΚΑΒ παραλάμβαναν τη μητέρα του, ενώ άμεσα ενεργοποιήθηκε και ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο για το παιδάκι βρέθηκαν και στελέχη της ΟΑΣΗ (Ομάδας Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου). Το αγοράκι παρέλαβε τελικά συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης.

Ο μικρός γιος της υπέστη σοκ. «Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του…», ανέφερε στο neakriti.gr η μία από τις δύο εργαζόμενες της καφετέριας, που παρέλαβε το παιδί.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk