ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στον Άγιο Νικόλαο: 33χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα [Βίντεο]

Θρήνος στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου μετά το τραγικό δυστύχημα

Μια βαριά σκιά έπεσε πάνω στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, μετά το αποκορύφωμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην περιοχή. Ένα τραγικό δυστύχημα συγκλόνισε τους κατοίκους, όταν ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας πυροδότησης ναυτικής φωτοβολίδας.

Ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν με δυο φίλους του, είχε πάει στο καρναβάλι και είχε ρίξει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες στη λίμνη του Αγίου Νικολάου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να πυροδοτήσει μια ακόμη φωτοβολίδα, έγινε μια τραγική ατυχία και εξερράγη στα χέρια του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στην κοιλιά.

Άμεσα μεταφέρθηκε με εκατέρωθεν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Οι γιατροί προσπάθησαν να του παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια, μεταγγίζοντας φιάλες αίματος, αλλά δυστυχώς η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.

Η κοινότητα του Αγίου Νικολάου βυθίστηκε στο πένθος μετά από αυτό το τραγικό δυστύχημα. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν αυτήν την απώλεια με μεγάλη θλίψη και οδύνη, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για το ατύχημα προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk