ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τον Ερμή Καραγιάννη: Αυτοκτόνησε ο 23χρονος πρώην παίκτης του GNTM

Ο Θάνατος του Ερμή Καραγιάννη

Η είδηση του θανάτου του Ερμή Καραγιάννη, του 23χρονου μοντέλου που έγινε γνωστός μέσα από το Greece’s Next Top Model 3, σόκαρε το κοινό πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ακριβές αίτιο του θανάτου του.

Η Ζωή του Ερμή Καραγιάννη

Στη διάρκεια των auditions του ριάλιτι μόδας, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως γεννήθηκε με το όνομα Νικόλαος, αλλά το άλλαξε σε Ερμή όταν έγινε 17 ετών. Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζει την προσωπική του αναζήτηση και αυτοτελή ταυτότητα, η οποία όμως τελείωσε πρόωρα με τον θάνατό του.

Η Κηδεία του Ερμή Καραγιάννη

Στην κηδεία του Ερμή Καραγιάννη παρευρέθηκε η χορεύτρια Αναστασία Γιούζεφ, η οποία μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει το φέρετρο του νεαρού μοντέλου. Η παρουσία της στην κηδεία αποτελεί έναν ακόμα λόγο για ανατριχίλα και θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ερμή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk