ΥΓΕΙΑ

Θλίψη στην Ιταλία: 33χρονη «έφυγε» από καρκίνο – Καθυστέρησε τη θεραπεία για να γεννήσει

Η Αζούρα Καρνέλος: Μια Ιστορία Αγώνα και Αγάπης

Η ιστορία της Azzurra Carnelos, μιας 33χρονης γυναίκας από το Oderzo, είναι μια ιστορία αγώνα και αγάπης. Όλα ξεκίνησαν όταν είδε ένα προειδοποιητικό όνειρο που την ώθησε να υποβληθεί σε έλεγχο. Το όνειρο περιελάμβανε τη γιαγιά της, η οποία είχε πεθάνει από καρκίνο του μαστού. Η γιαγιά της την παρότρυνε να κάνει έλεγχο και η Αζούρα ακολούθησε τη συμβουλή της.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η Αζούρα είχε καρκίνο του μαστού και ξεκίνησε αμέσως χημειοθεραπεία. Ο καρκίνος της μπήκε σε ύφεση και όλα φάνηκαν να πηγαίνουν καλά. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2023, η Αζούρα έλαβε μια απρόσμενη είδηση: ήταν έγκυος. Η χαρά της ήταν ανείπωτη, αλλά η χαρά αυτή δεν διήρκεσε πολύ.

Τον Ιούλιο, οι γιατροί ενημέρωσαν την Αζούρα ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και της συνιστούσαν να ξεκινήσει εκ νέου χημειοθεραπεία. Η νεαρή γυναίκα όμως αποφάσισε να καθυστερήσει τη θεραπεία της για να γεννήσει το παιδί της. Ο γιος της γεννήθηκε πριν από οκτώ μήνες, αλλά η χαρά αυτή ήταν πικρή.

Η Αζούρα ξεκίνησε εκ νέου τη θεραπεία της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ήταν πολύ αργά. Το Σάββατο, 13 Απριλίου, η Αζούρα έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στο Oderzo. Ήταν μια δυνατή, γλυκιά και ευγενική γυναίκα, μια υπέροχη μητέρα και μια υπέροχη σύζυγος. Η οικογένειά της τη θυμάται με αγάπη και σεβασμό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk