ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κουνιάδος χτύπησε με μαρμάρινο σταυρό τη νύφη του σε κοιμητήριο [Βίντεο]

Τραυματικό περιστατικό σε κοιμητήριο της Θεσσαλονίκης

Σε μια δικαστική αίθουσα της Θεσσαλονίκης δικάστηκε πρόσφατα ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη πριν από τρία χρόνια σε ένα κοιμητήριο σε χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της ταφής, ο αδερφός του νεκρού επιτέθηκε στη νύφη του, χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα μαρμάρινο σταυρό που άρπαξε από ένα παρακείμενο τάφο μέσα στο κοιμητήριο.

Η δίκη και οι καταθέσεις

Η υπόθεση εκδικάστηκε αυτές τις μέρες, μετά την καταγγελία που έκανε η νύφη του 60χρονου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο 60χρονος κατέθεσε ότι η 50χρονη νύφη του είπε κάτι που τον εξόργισε και ότι εκείνη παραπάτησε και την χτύπησε. Από την πλευρά της, η 50χρονη γυναίκα που κατήγγειλε το γεγονός, δήλωσε ότι νιώθει τρομοκρατημένη από εκείνη τη μέρα και ότι υποφέρει από ζαλάδες και άλλα προβλήματα υγείας.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Τελικά, ο 60χρονος κουνιάδος κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή. Η απόφαση αυτή αποτελεί παράδειγμα της σοβαρότητας που αποδίδεται σε περιπτώσεις βίας κατά γυναικών, ακόμα και όταν αυτές συμβαίνουν σε ένα τόσο ανεπαίσθητο και συγκινητικό περιβάλλον όπως ένα κοιμητήριο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk