ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία: Οδηγός ταξί παρενοχλούσε μαθήτρια που την πήγαινε στο σχολείο

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια στην Θεσπρωτία

Πρόσφατα, ήρθε στο φως μια σοβαρή καταγγελία στην Θεσπρωτία, σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που αφορά μια μαθήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μαθήτρια μετακινείτο από και προς το σχολείο με ένα ταξί που μισθώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που αναφέρει το Thespro, ο ταξιτζής εκμεταλλευόταν τις περιπτώσεις που η μαθήτρια ήταν η μοναδική επιβάτης και προχωρούσε σε άσεμνες ερωτήσεις και σεξουαλικά υπονοούμενα προς την κοπέλα. Η μαθήτρια, παρότι είναι ενήλικη, αποφάσισε να μοιραστεί τα όσα συνέβαιναν με τον πατέρα της και μαζί κατέθεσαν μήνυση κατά του ταξιτζή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (άρθρο 337 πκ).

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η άμεση αντικατάσταση του εν λόγω ταξιτζή και αναμένεται η λήψη ασφαλιστικών μέτρων ώστε να μην πλησιάζει ξανά τη μαθήτρια. Επιπλέον, αναμένεται να γίνει τροποποίηση των δρομολογίων της μεταφοράς μαθητών στη Θεσπρωτία από την Περιφέρεια.

Η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, μετά την καταθεση της μήνυσης που έχει ήδη κατατεθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ηγουμενίτσας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk