ΕΛΛΑΔΑ

Θανάτος οδηγού σε φριχτό τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Θανάτος οδηγού σε τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ένα φριχτό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν ένα ιχ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 62χρονος οδηγός βρήκε φριχτό θάνατο, αφού απανθρακώθηκε μέσα στο αμάξι του που είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Αίτια του ατυχήματος ακόμα άγνωστα

Παρά τις ακόμα άγνωστες αιτίες του ατυχήματος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και εξετράπη της πορείας του. Κατά την εξέταση των ντοκουμέντων που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ότι το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά κατά την στιγμή που ακουμπούσε στο κράσπεδο.

Σοκ και θλίψη στην τοπική κοινότητα

Η τραγική είδηση του θανάτου του οδηγού έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινότητα. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος και να διαπιστώσουν εάν υπήρχε κάποια παράλειψη ή τεχνικό πρόβλημα στο όχημα.

Ο 62χρονος οδηγός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ένω προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το protothema.gr:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk